Alkmaar
kamerlingh onnesstraat 29 

1821 BP Alkmaar

dehondenspeelotheek@hotmail.com

T / 06-14545435

 

Heemskerk
Luttik Cie 60A

1969 MV Heemskerk

dehondenspeelotheek@hotmail.com

T / 06-14545435

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt:

De honden speel-o-theek kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van de honden speel-o-theek, en/of omdat u deze zelf heeft ingevuld op een contactformulier op de website aan de speel-o-theek. De honden speel-o-theek kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam

  • Uw telefoonnummer

  • Uw e-mailadres

  • Uw IP-adres

Waarvoor gebruiken wij de gegevens:

Om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast gebruiken we uw persoonsgegevens in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, het retour brengen van puzzels.

Hoe lang gebruiken we u gegevens bewaart:

We gebruiken uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. Voor de nieuwsbrief kan u zich ten alle tijden uitschrijven.

Delen met anderen:

De honden speel-o-theek verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen van websitebezoek:

Op de website van de speel-o-theek worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics:

De honden speel-o-theek maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van de speel-o-theek bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan de honden speel-o-theek te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij heeft hier geen invloed op. De honden speel-o-theek heeft Google geen toestemming gegeven om via De honden speel-o-theek verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. De gegevens die met Google Analytics worden gedeeld zijn volledig geanonimiseerd. De honden speel-o-theek maakt geen gebruik van tracking cookies. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar dehondenspeelotheek@hotmail.com. Binnen vier weken zullen wij reageren, op uw verzoek.

Beveiligen:

Wij neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Door vertrouwelijke informatie zonder encryptie via e-mail naar ons te versturen, accepteert u het risico dat deze informatie voor derden kenbaar kan worden. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op. De honden speel-o-theek is als volgt te bereiken:

Luttik Cie 60A 1969 MV Heemskerk.

Telefoon: 0614545435

E-mailadres: dehondenspeelotheek@hotmail.com

Hondenpuzzels te huur voor iedere hond.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now